Find ny frisørsalon i hillerød

Skal du finde ny frisørsalon i Hillerød?

Er du på udkig efter en ny frisørsalon i Hillerød? Jeg har ofte oplevet, når jeg går til frisøren, at mange af frisørerne bare følger en rutine, når de klipper en. De spørger ikke særligt uddybende ind til ens ønsker, og så er de sjældent gode til at komme med forslag til en ny frisure eller produkter der gør noget godt for ens hårdt.

Det er rigtig ærgerligt, fordi, medmindre man altså for længst har fundet den frisure der klæder en bedst, det er dem, der har ekspertisen. De ved ofte hvilken frisure, der klæder ens hovedform, hvilken farve der klæder ens hudfarve, samt hvad der kan gøres med den hårtype man har.

Skift din rutineprægede frisør ud med en der kan sit kram

Netop på grund af rutineprægede frisører, har jeg ofte skiftet frisørsalon i Hillerød i håb om at finde den frisør, der tør give råd og prøve noget nyt.

Efter længere tids søgen. Er det endelig lykkedes for mig, at finde frem til en frisørsalon i Hillerød, der værd at holde på.

De tør både komme med råd, samtidig med at de, i modsætning til andre frisører, aktivt har været med til at skabe produkter, der skaber de ønskede resultater for deres kunder.

Frisørsalonen i Hillerød jeg taler om hedder Salon Rosted, og de har deres helt egen webshop ved navn shoprosted.dk. Salon Rosted med deres Shop Rosted, har især gjort sig bemærket med deres hårprodukter fra Echosline, som de har rettighederne til herhjemme. Specielt produktet S6 er gjort sig bemærket, da det er en anti-yellow shampoo, der skaber helt fantastiske resultater, når der ønskes lidt koldere toner i hår. Har du naturligt eller farvet lyst hår, skal den bare prøves.

Frisørsalon i Hillerød der lever op til forventningerne

Det der tiltrak med, var selvfølgelig ikke kun deres råd og produkter, men også det, at de har mindst én inden for ekspertise område, så man kan få lavet det meste i salonen, og så er der altid god stemning.

Hvis du også har svært ved at finde en frisørsalon i Hillerød, der lever op til dine forventninger til en frisør, så kan Salon Rosted klart anbefales. Jeg har ind til videre fået opfyldt alle mine krav til en frisør, og der har endnu ikke været noget, de ikke kunne hjælpe med. Priserne er også lige tilpas.

Hvis du vil have samme succes-oplevelse som mig, kan du kontakte dem her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *