Fedmeoperation uden kirurgi

Sådan tabte jeg mig med en fedmeoperation uden kirurgi

Hvis du er en af dem, der ligesom mig i mange år har haft lidt for mange kilo at tage af, har du formentlig tænkt over at tabe dig. Måske har du forsøgt dig med forskellige kure, piller og lignende, uden at noget af det har virket. Måske har du også tænkt over at få foretaget en egentlig fedmeoperation. Selv tænkte jeg meget over at få foretaget en fedmeoperation, men jeg har altid været en smule bange for at lægge mig under kniven.Der er jo altid risiko for, at noget går galt, når man er i fuld narkose, og det tager også lang tid at komme sig efter sådan en operation. Jeg var i tvivl om, hvorvidt det at tabe mig virkelig var den risiko værd – også fordi det ville kræve, at jeg tog fri fra arbejde i en periode. Egentlig havde jeg givet lidt op på projektet, men så fortalte min veninde mig om Gastriball.

Hvad er Gastriball, og hvordan fungerer det?

Jeg har kæmpet med kiloene, så længe jeg kan huske. Med et BMI på over 27 var jeg en af dem, der var berettiget til en fedmeoperation. Alligevel kunne jeg ikke beslutte mig for, om det virkelig var det, jeg ville. En af mine gode veninder kendte til mine overvejelser og sagde, at hun havde hørt om noget, der hedder Gastriball, men ikke selv prøvet det. Jeg besluttede at undersøge det og læse mere om det på nettet. Det viser sig, at det er en form for fedmeoperation, der ikke kræver et kirurgisk indgreb. Lad mig forklare: Gastriball går ud på, at man lægger en ballon med luft eller saltvand ind i maven, så mavesækken bliver fyldt ud. På den måde opnår man en mæthedsfornemmelse, der gør, at man spiser mindre, sådan at det bliver nemmere at tabe noget af sin vægt. Samtidig kræver Gastriball ikke noget kirurgisk indgreb eller fuld narkose – kun lidt lokalbedøvelse. Det lød som lige det alternativ, jeg havde ledt efter i så lang tid, og derfor læste jeg lidt videre om nogle af dem, der havde prøvet fedmeoperationen før mig. Og det var deres ord og resultater, der i sidste ende overbeviste mig om, at Gastriball er en fedmeoperation, der er værd at prøve.

Med en fedmeoperation opnåede jeg et varigt vægttab

Problemet med et vægttab er ikke kun, at det er svært at opnå. Når man først har tabt kiloene, begynder en helt ny kamp for ikke at tage dem på igen. I mange tilfælde kan det være lige så udfordrende. Med Gastriball var det ikke svært for mig at tabe vægt, fordi det føltes naturligt at stoppe med at spise, når jeg var mæt. Alligevel var jeg bange for, at jeg efterfølgende ville falde tilbage i mine gamle spisevaner. Ballonen fjernes nemlig efter 6-12 måneder, afhængigt af hvilken type man har. Jeg tænkte derfor, at jeg hurtigt ville tage alle kiloene på igen, når først den var blevet fjernet. Til min store overraskelse var det slet ikke svært at bevare mit vægttab. I forbindelse med behandlingen får man grundig vejledning i motion og kost, og efter så mange måneder havde min krop allerede vænnet sig til min nye livsstil. Selvfølgelig er der stadig de små kampe, når slikskålen bliver sat frem på bordet, men mit forandrede udseende er i mange tilfælde motivation nok til at holde munden lukket og hænderne i skødet. Gastriball gav mig det spark i røven, som jeg havde brug for, før at jeg virkelig kunne komme i gang med at tabe vægt og ændre mit liv fuldstændig. Derfor vil jeg anbefale denne behandling til alle, der har de samme problemer, som jeg havde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *