Efter indbrud hjalp låsesmed på Amager os med tyverisikring af hjemmet

Med hensyn til indbrud har vi faktisk været ret heldige. Der har været en række indbrud før i tiden på vores vej, men det gik ud over vores naboer og ikke os. I hvert fald ikke indtil nu. I sidste uge var vi ude at spise hos nogle venner. Det blev lidt sent, men ikke ud over rimelighedens grænser. Vi var ret trætte, da vi kom hjem, og ville egentlig gerne i seng. Men da vi kunne se, at et af vinduerne på forsiden af huset var brudt op, vidste vi, at der var noget helt galt. Og vores mistanke blev bekræftet, da vi låste os ind: Nu havde uheldet også ramt os. Der havde været ubudne gæster på besøg i vores hus, mens vi var ude.

Utroligt ubehageligt – og svært at finde tryghed igen

Det var en meget ubehagelig overraskelse at komme hjem til. Tyvene havde ikke taget meget, for de fleste af vores værdigenstande er større ting som fjernsyn og en designer lænestol. Men de havde taget nogle smykker, som min kone havde arvet fra sin mormor, og som hun var utroligt ked af at miste. Og samtidig var det bare utroligt ubehageligt at skulle se på, at alle ens private ting var blevet gennemrodet og spredt ud over det hele. Det er simpelthen utroligt, at der er nogle, der har så lidt respekt for andres ejendom. Samtidig var det, som om der var blevet overtrådt en usynlig grænse. Det var svært, især for min kone, at finde tryghed i hjemmet igen. Hun blev meget nervøs ved at være alene hjemme eller lade vores datter være det.

Vi besluttede at tyverisikre vores hjem

Vi er som sagt ikke de eneste i området, der har været uheldige. Mange af vores naboer hørte om det og snakkede med os om det. De fortalte os, at der var mange løsninger med hensyn til tyverisikring, som giver god mening at installere i sit hjem. Vores huse er af ældre dato, og derfor giver det egentlig meget god mening, at de ikke er så svære at bryde ind i. Samtidig ville en ekstra sikring af huset gøre det nemmere for os at føle os trygge, både ude og hjemme. Det er også vigtigt, at man kan sove trygt i sit eget hjem, for hvis ikke der, hvor så? Derfor besluttede vi at investere i løsninger, der havde med tyverisikring at gøre.

Vi fik kompetent hjælp fra låsesmed på Amager

Vi gik i gang med at undersøge det, og vi fandt ud af, at der er overraskende mange muligheder og løsninger inden for tyverisikring. Derfor endte vi med at tage kontakt til denne låsesmed på Amager, der har erfaring på området. De kunne nemlig give os den bedste rådgivning og vejledning omkring, hvordan vi kunne tyverisikre vores hjem på bedst mulig vis. Eksempelvis har vi fået sat låse på vores vinduer og fået nye låse i dørene. Det gør, at vi er langt mere trygge, når vi er hjemme. Har man haft indbrud, eller vil man gerne undgå det, er det altså en god idé at kontakte en låsesmed på Amager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *