Bordfodbold

Bordfodbold er et sikkert hit blandt børnene

Husker du at have spillet bordfodbold, da du var yngre? Det gør jeg i hvert fald. Vi spillede meget, både på fritidshjemmet og hjemme hos en af mine venner, der havde et bord stående i kælderen. Egentlig havde jeg lidt glemt alt om spillet og havde kun spillet det et par gange på nogle barer, da min søn en dag kom og spurgte, om vi ikke kunne købe et bord. Først synes jeg ikke, det var en fremragende idé, for det fylder jo meget, men som altid fik han mig til sidst overtalt. Og jeg må sige, det er en af bedste investeringer, jeg har gjort i den sidste tid.

En vinder blandt børnene – og de voksne

Bordfoldbordet var primært til, når han eller min datter havde venner på besøg. Vi stillede det i kælderen, så de kunne gå nedenunder og spille og råbe så højt, som de ville. Det viste sig hurtigt, at det var et sikkert hit! Det har i hvert fald givet os mange stille timer ovenpå, når børnene er underholdt af bordfodbold. Men det der virkelig har overrasket mig er, at jeg også selv er blevet ret glad for at spille det. Selvom det mest er for børnene, kan mine venner og jeg også finde på at tage et hurtigt spil. Det er en god måde at være lidt aktiv på, mens man er sammen – og så er det jo altid sjovt at få lov at konkurrere lidt.

Vil du også have bordfodbold?

Kort sagt var det altså et rigtigt godt køb for os. Vores bordfodboldbord bliver i hvert fald brugt en del, men det står stadig fint. Vi købte vores på dartshop.dk, så det kan vi godt anbefale, hvis du også vil have bordfodbold derhjemme. Jeg lover dig, det vil medbringe en masse barndomsminder og en del timers underholdning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *